Godiva/Häagen-Dazs
 
Häagen-Dazs staat bekend om het ijs. Er worden geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveermiddelen en stabilisatoren gebruikt. Doordat slechts een beperkte hoeveelheid lucht wordt toegevoegd, behoudt het Häagen-Dazs roomijs zijn unieke, rijke en volle smaak.
 
In de theeroom worden twee (of drie) van deze smaken in coupe gecombineerd met brownies, slagroom, fudge, chocoladesaus en nog wat andere ingrediënten. Deze overheerlijke coupe kan ik zelfs niet in één keer verstouwen.
 
De bedoeling was echter niet om de coupe te nemen, maar om sec en alleen de brownie te doen (zie rechts). Dat leek alleen onvoldoende.
 
 
 
 
Godiva/Häagen-Dazs
vrijdag 24 november 2006
Score: 8.5
Datum: 24 november 2006
Proefplaats: Brussel
Producent: Godiva/Häagen-Dazs
Basisrecept: Godiva Brownies
Smaak:
Buitenkant knisperig maar van binnen zacht. Door de dikte goed te plaatsen in ijscoupes. Donkere zwarte kleur
http://www.godiva.com/recipes/recipe.aspx?id=297shapeimage_3_link_0